Școala Robinsonilor [eBook]

Școala Robinsonilor [eBook]
0,00 MDL (0,00 RON)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Școala Robinsonilor (în franceză L'École des Robinsons) este un roman scris de Jules Verne în 1882. Inițial serializat în Magasin d'Éducation et de Récréation între 1 ianuarie și 1 decembrie 1882, a apărut în volum pe data 13 noiembrie a aceluiași an.

Godfrey, un tânăr de 22 de ani, locuieşte cu unchiul său, bogatul lord William W. Kolderup. înainte de a se căsători cu tânara şi frumoasa Phina, el doreşte să facă o călătorie pe mare. Aşadar, când unchiul său îl trimite să viziteze Noua Zeelandă la bordul vasului Dream, e mai mult decât fericit.

Din păcate, nava se scufundă iar Godfrey, supravieţuind naufragiului, trebuie să trăiască într-o lume sălbatică. Astfel, tânărul va învăţa în timpul nedoritului exil ce înseamnă să fii curajos şi, mai ales, care sunt adevăratele valori în viaţă...

Despre Autor

Jules Verne (n. 8 februarie 1828 - d. 24 martie 1905) a fost un scriitor francez și un precursor al literaturii științifico-fantastice. Verne a fost apreciat pentru scrierea operelor legate de viitor, spațiu, aer și călătoria în adâncurile mării. În patru din romanele sale este evocată România: ”Kéraban le têtu, Claudius Bombarnac, Le Château des Carpathes și Le beau Danube jaune.

Jules Verne a lăsat în urma sa o operă plină de o creativitate extraordinară. Este unul dintre primii autori care au îmbinat cu succes literatura de aventuri cu cea science-fiction. Interesul arătat pentru știință și faptul că a abordat în romanele sale teme care aveau să se concretizeze în secolul XX (zborul pe Lună, submarinul, etc.) îl face să fie mai mult decât un vizionar. - Wikipedia

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: L'École des Robinsons
Limba: Română
Apariția: 1882
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 1-2 MB
Compatibil cu Kindle: Da

Pareri