Şcoala Nopţii. Continuarea Bestsellerului. Cartea Pierdută a Vrăjitoarelor

Mai multe poze

Şcoala Nopţii. Continuarea Bestsellerului. Cartea Pierdută a Vrăjitoarelor

Preț de Listă: 237,00 MDL (59,25 RON)

Preț: 177,75 MDL (44,44 RON)

Economisești: 59,25 MDL (14,81 RON) (25%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

1 Bestseller New York Times

Serie tradusă în 40 de limbi

Dragostea lor este mai puternică decât legea, decât timpul, decât viața însăși.

Porniți într-o călătorie prin timp la capătul căreia speră să găsească nu doar cartea pierdută a vrăjitoarelor, ci și sursa neobișnuitelor ei puteri, Diana și Matthew ajung în Anglia elisabetană, într-o lume a spionilor și a uneltirilor în care primii ghizi le sunt vechii prieteni ai vampirului, straniul grup de personalități literare, științifice și politice ale epocii cunoscut sub numele de Școala Nopții.

Pe măsură ce pânza de minciuni pe care o reprezintă trecutul lui Matthew se strânge în jurul lor, Diana și iubitul ei ajung în Franța, apoi în Boemia, la curțile celor mai importanți monarhi ai lumii. Pentru Matthew Clairmont călătoria în timp nu-i lucru ușor, așa cum nici Dianei nu-i e simplu să afle cheia moștenirii sale și să elibereze adevărata forță ce zace în ea.

O sinuoasă călătorie a cunoașterii, în care alchimia, magia și istoria dau naștere unei profunde povești despre dragoste, pasiune, legături de sânge.

 
„... un amestec perfect de fantasy, istorie și romance. Dacă ai citit Cartea pierdută a vrăjitoarelor, atunci Școala Nopții este lectură obligatorie. Dacă nu, pune-le pe amândouă pe lista ta de lecturi de vacanță, și lista va fi completă.“-- The Miami Herald

 

Despre Autor


 

Deborah Harkness este profesor de istorie la University of Southern California. A fost inclusă în programe prestigioase, precum Fulbright și Guggenheim, și a primit, de asemenea, o bursă de la National Humanities Center.

Cea mai recentă lucrare universitară a ei este o cercetare despre Londra elisabetană și revoluția științifică. 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Shadow of Night
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 640
Editura: Litera
Apariția: Iunie 2014
ISBN: 978-606-686-759-7
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.6700

Pareri