Școala de Fotografie. Lumina şi Iluminarea

Școala de Fotografie. Lumina şi Iluminarea
332,00 MDL (77,92 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Lumina şi iluminarea sunt elemente fundamentale şi interesante ale fotografiei. Lumina este un adevărat limbaj fotografic, iar învăţarea acestuia este esenţială în construirea propriului repertoriu de abilităţi fotografice.

Învață nu numai să „vezi“ lumina, cu toate subtilitățile ei, ci și să înțelegi lumea așa cum o percepe aparatul de fotografiat. Renunță la tehnologia digitală automată și învață să controlezi fotografia, pentru a-ți putea manifesta pe deplin creativitatea.

Cu ajutorul cărții de față vei începe să apreciezi și să știi cum să profiți de culoarea diferitelor surse de lumină, de lungimea și densitatea umbrelor, de unghiurile luminii, de momentul zilei şi aşa mai departe. Vei vedea cum un subiect sau un loc aparent anoste într-o anumită lumină pot fi transformate spectaculos doar prin schimbarea unghiului sau a intensității. 

 

Despre Autor


 

Michael Freeman este unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi internaţionali şi autor a nenumărate cărţi despre fotografie, depăşind un milion de exemplare vândute. A călătorit în toată lumea, realizând fotografii pentru revista Smithsonian, dar a lucrat şi pentru alte publicaţii faimoase precum Reader’s Digest şi Geo.

De acelaşi autor a mai apărut, la Editura Litera, bestsellerul101 ponturi de bază în fotografia digitală.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Litera
Apariția: Ianuarie 2015
ISBN: 978-606-686-980-5
Dimensiuni: 21 x 23,5 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri