Școala de Fotografie. Expunerea

Școala de Fotografie. Expunerea
332,00 MDL (77,72 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

În forma ei de bază, expunerea se referă la un singur lucru: trecerea cantității ideale de lumină prin senzorul digital al camerei foto, astfel încât scena surprinsă să fie cât mai asemănătoare cu felul în care ți s-a părut în acel moment.

Ca și celelalte elemente fundamentale ale fotografiei, expunerea implică o mare doză de subiectivitate. Felul în care te hotărăști să redai o scenă depinde de receptivitatea ta la jocurile subtile de lumini și umbre, de ceea ce consideri mai important sau mai neînsemnat, de starea sufletească pe care vrei s-o transmiți privitorului etc.

Așadar, renunță la setarea Auto și învață să controlezi fotografia, pentru a-ți manifesta pe deplin creativitatea.

Află tot ce trebuie să știi despre timpul de expunere, diafragmă, setarea ISO și despre felul în care interacționează aceste trei elemente-cheie. Secretul unei expuneri nu doar corecte, ci și captivante din punct de vedere vizual depinde, la urma urmei, de combinarea a doi factori: cunoașterea aprofundată a detaliilor tehnice și folosirea lor creativă.

 

Despre Autor


 

Michael Freeman este unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi internaţionali şi autor a nenumărate cărţi despre fotografie, depăşind un milion de exemplare vândute. A călătorit în toată lumea, realizând fotografii pentru revista Smithsonian, dar a lucrat şi pentru alte publicaţii faimoase precum Reader’s Digest şi Geo.

De acelaşi autor a mai apărut, la Editura Litera, bestsellerul101 ponturi de bază în fotografia digitală.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Litera
Apariția: Ianuarie 2015
ISBN: 978-606-686-981-2
Dimensiuni: 21 x 23,5 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri