Școala de Fotografie. Editarea Digitală

Mai multe poze

Școala de Fotografie. Editarea Digitală
332,00 MDL (66,73 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Editarea digitală și postprocesarea sunt aspecte ale fotografiei digitale care stârnesc multe contradicții. Unii spun că nu trebuie să te abați de la o reproducere complet fidelă și nealterată a subiectului original; alții, dimpotrivă, susțin că poți face orice vrei cu imaginea ta. Cartea de față abordează subiectul dintr-o perspectivă situată între cele două extreme.

Primele capitole ale cărții se referă la instrumentele și tehnicile folosite în procesarea Raw, iar cele din urmă la postprocesare.

Familiarizează-te cu aspectele de bază ale optimizării imaginilor, de la ajustarea expunerii, a tonalităților și a culorilor până la îmbunătățirea clarității și eliminarea zgomotului. Apoi explorează posibilitățile avansate ale editării, precum folosirea layerelor, conversia fotografiilor în alb-negru, colorarea manuală, alcătuirea unei panorame, crearea unei imagini HDR.

Acceptă provocările lansate de Michael Freeman și folosește tehnicile descrise pentru a-ți pune în valoare creativitatea.

 

Despre Autor

Michael Freeman este unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi internaţionali şi autor a nenumărate cărţi despre fotografie, depăşind un milion de exemplare vândute. A călătorit în toată lumea, realizând fotografii pentru revista Smithsonian, dar a lucrat şi pentru alte publicaţii faimoase precum Reader’s Digest şi Geo.

De acelaşi autor a mai apărut, la Editura Litera, bestsellerul101 ponturi de bază în fotografia digitală.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Litera
Apariția: Ianuarie 2015
ISBN: 978-606-686-983-6
Dimensiuni: 21 x 23,5 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri