Schimbarea în Organizații. Optimizarea Comportamentului Angajaților

Schimbarea în Organizații. Optimizarea Comportamentului Angajaților
166,00 MDL (41,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Problemele legate de costuri, calitate, productivitate si prezenta pe care le intimpina organizatiile sint cauzate adesea de patternuri comportamentale ineficiente incurajate in mod inconstient.

Extrem de utila in prevenirea si inlaturarea unor astfel de probleme este abordarea comportamentala a managementului. Ilustrind prin studii de caz metodele prin care se pot identifica, masura, analiza si schimba tipurile de comportament nedorite, autorii adopta o viziune extrem de practica asupra strategiilor de management. Volumul reprezinta un important punct de referinta pentru toti cei care incearca sa inteleaga cum trebuie sa gestioneze activitatea angajatilor si a organizatiilor in mod eficient.

Cuprins: Abordari traditionale ale managementului • Abordarea comportamentala a managementului • Managementul propriei activitati si al activitatii celorlalti • Managementul grupurilor • Managementul la nivel organizational • Aplicarea abordarii comportamentale

Despre Autor 

Charles Cox a fost seful Departamentului de Psihologie al Manchester School of Management. A lucrat in calitate de consultant pentru numeroase organizatii din toata lumea.

A mai publicat: Managing People at Work (coautor, 1989), Women’s Career Development: A Study of High Flyers (coautor, 1993), Business Ellites: The Psychology of Entrepreneurs and Intrapreneurs (coautor, 1994), Organizations and the Psychological Contract: Managing People at Work (coautor, 1996), The Management of Safety: The Behavioural Approach to Changing Organizations (coautor, 2000).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-46-0443-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri