Schimbarea ca Oportunitate

Schimbarea ca Oportunitate
116,00 MDL (26,01 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Departe de a fi un compendiu sec care analizeaza punctual etapele managementului schimbarii, Schimbarea ca oportunitate ne ofera exemple concrete prin care Ralph Bruksos ne demonstreaza convingator ca schimbarea de orice fel are intotdeauna o latura pozitiva, iar dezvoltarea personala si succesul nu pot surveni in lipsa unor puncte de cotitura in viata personala si in cea profesionala.

„Cei mai multi dintre noi suntem invatati inca de mici sa ne temem de schimbare, iar aceasta teama ramane alaturi de noi atat timp cat ingaduim acest lucru. Aceasta carte va va ajuta sa va eliberati de aceasta frica, ajutandu-va sa intelegeti mai bine ce inseamna schimbarea, cum functioneaza si cum o puteti stapani.“ - Ralph Bruksos

Ralph Bruksos este considerat a fi unul dintre expertii de seama ai Statelor Unite in ceea ce priveste managementul schimbarii. Dupa ce a fost pe rand agent de vanzari si manager al unei firme cu filiale in 23 de state americane, Ralph a ales sa puna bazele propriei companii de consultanta, continuand sa fie un experimentat trainer si un stralucit orator.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-669-992-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri