Schimbând Gândirea, Îţi Schimbi Viaţa

Schimbând Gândirea, Îţi Schimbi Viaţa
109,00 MDL (24,38 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Cele douăsprezece principii descrise în carte sunt menite să ajute pe oricine porneşte pe drumul împlinirii totale atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Autorul este unul dintre cei mai cunoscuţi oratori profesionişti şi o personalitate în lumea afacerilor de astăzi.î

Video despre Carte

Despre Autor

Brian Tracy deţine funcţiile de Chairman şi CEO la Brian Tracy International, o companie specializată în instruirea şi dezvoltarea persoanelor şi a organizaţiilor. E preşedintele Universităţii Brian Tracy şi ocupă poziţia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com. Înainte de a-şi fonda propriile companii, a avut cariere de succes în marketing şi vânzări, investiţii, proprietăţi imobiliare, consultanţă în management şi alte câteva domenii conexe.

Are o experienţă profesională de 30 de ani în domenii precum economia, istoria, afacerile, filozofia şi psihologia. Este autorul a peste 45 de cărţi care au devenit bestseller şi care au fost traduse în zeci de limbi. Printre cărţile sale apărute la Curtea Veche Publishing se numără: Viitorul depinde de tine (2003), Realizarea ţelurilor (2006), Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa (2006), Începe cu ce nu-ţi place (2008). 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Change Your Thinking, Change Your Life. How to Unlock Your Full Potential for Success
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-588-099-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.1820

Pareri