Schimbă-ţi Mintea ca Să Te Vindeci de Tulburările Emoţionale

Schimbă-ţi Mintea ca Să Te Vindeci de Tulburările Emoţionale
170,00 MDL (38,11 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Program revolutionar pentru vindecarea anxietatii, depresiei, obsesiilor, agresivitatii si impulsivitatii.

Nu mai este un secret ca, in zilele noastre, tot mai multe persoane se confrunta cu probleme de sanatate mentala. Unu din trei oameni prezinta simptomele unei tulburari psihice, fie ea minora sau grava, care genereaza multa suferinta atat persoanei in cauza, cat si apropiatilor acesteia. Aveti in fata un ghid pentru intelegerea celor mai des intalnite si insidioase dificultati ale omului modern: depresia, anxietatea, obsesiile, agresivitatea si impulsivitatea. Cu ajutorul tehnologiei imagistice SPECT (tomografie computerizata cu emisie fotonica unica), dr. Amen propune o teorie revolutionara conform careia tulburarile emotionale sunt generate de modificari la nivelul creierului si ne prezinta solutii concrete ce pun intr-o lumina noua cercetarile despre ceea ce inseamna vindecare in cazul unor astfel de probleme.

Exemplele prezentate in aceasta carte ne demonstreaza fara echivoc ca ceea ce noi numim „slabiciune de caracter“, „rea-vointa“ si tot repertoriul de afirmatii prin care ne invinovatim pe noi insine sau pe ceilalti reprezinta, de fapt, simptome ale unor dereglari neurologice la nivelul creierului.
Prin intermediul studiilor de caz, cititorul se va familiariza cu tabloul clinic al diferitelor tulburari si va afla ca problemele aparent de nerezolvat au solutii simple si la indemana oricui. Partenerii sau parintii persoanelor afectate de aceste modificari neurologice stiu cat de dificil este sa interactionezi si sa mentii o relatie echilibrata cu acestea. Traiul langa o astfel de persoana se dovedeste adesea dificil, obstacolele par insurmontabile, comunicarea este defectuoasa si nimic nu pare sa functionze cum trebuie. Din fericire insa, aflam ca exista solutii, iar dr. Amen ni le prezinta intr-o maniera clara, concisa si punctuala.

De asemenea, prin intermediul acestei lucrari vom afla despre efectele daunatoare ale drogurilor, alcoolului si a altor psihostimulente care pot amplifica problemele deja existente. Pe langa sfaturi despre medicamentele care pot ameliora simptomatologia, autorul ofera grile pentru depistarea unei anumite tulburari, precum si tehnici prin care ne putem imbunatati efectiv calitatea vietii sau prin care ii putem ajuta pe cei apropiati noua.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 432
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-588-273-7
Dimensiuni: 14 x 20,7 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri