Schimb de destine (LIVRARE 15 ZILE)

Sandra Brown

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Gillian si Melina Lloyd sunt gemene identice, intr-atat incat pot face schimb de roluri fara ca nimeni, nici cele mai apropiate persoane, sa sesizeze acest lucru. Amandoua si-au creat cariere de succes in domeniile alese si sunt necasatorite. Si totusi, intr-o privinta sunt total opuse: desi au aceleasi impulsuri, Melina e cea care se lasa purtata de ele, pe cand Gillian le trece prin filtrul firii ei mult mai precaute.

Primul astronaut cu origini amerindiene si erou national, Christopher Hart, cunoscut tuturor ca Seful, e invitat in Dallas sa primeasca un premiu si, astfel, are nevoie de o escorta de presa – Melina Lloyd. Sau… ea sa fie? Viata lui Hart ajunge sa se impleteasca cu cea a gemenelor, caci o rocada aparent nevinovata ajunge sa aiba urmari tragice si marcheaza inceputul unei aventuri justitiare care ii poarta in muntii din New Mexico.

In paralel cu haosul creat si cu conspiratia de talie mondiala descoperita, doua inimi se intalnesc, se cauta si se regasesc in jocul oglinzilor creat de acea farsa initiala – dar cu cine porneste Hart in cautarea adevarului… cu Melina sau cu Gillian? E oare posibil ca doua femei sa il fascineze si sa il atraga in aceeasi masura? Intr-un final, adevarul se arata, insa oare va reusi sa duca si la anularea raului facut?

Mai multe informații

Limba: Română
Coperta: Copertă moale