Scenariu pentru Dragoste

Scenariu pentru Dragoste
79,00 MDL (18,54 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Plasată în epoca interbelică, superba poveste de dragoste dintre Andrei, un tânăr cu o istorie familială complicată, și Smaranda, prințesa Basarabi, aduce în sufletul cititorilor parfumul romantic al vremurilor de altădată. Adoptat neoficial de un avocat celebru, Andrei are o copilărie fericită și o adolescență plină de promisiuni, iar studiile de medicină făcute la Londra îi dau siguranța unui viitor strălucit. Însă moartea subită a celui care i-a fost un adevărat tată și rapacitatea rudelor îl aruncă într-o sărăcie cruntă.

Nevoit să revină la București, Andrei nu se dă bătut – își va continua studiile, însă pentru a se întreține este nevoit să își ia o slujbă de noapte ca taximetrist. Întâlnirea cu Smaranda reprezintă debutul unei povești neobișnuite, căci prințesa îi propune un târg ieșit din comun – Andrei va juca rolul amantului pentru ca ea să se poată elibera dintr-o căsnicie care nu reprezintă decât o greșeală a tinereții.

Dragostea care se naște între ei îi va lua cu totul prin surprindere, trezind o pasiune năvalnică de care nici unul nu se credea în stare.

Dar vor reuși oare să își urmeze glasul inimii și să lupte împotriva familiei, a prejudecăților și mai ales a unui soț care este dispus și să ucidă pentru ceea ce consideră că este dreptul lui pe viață?

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Lira
Apariția: Martie 2013
ISBN: 978-606-686-017-8
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri