Scandalul poartă Satin

Scandalul poartă Satin

Preț de Listă: 97,00 MDL

Preț: 77,60 MDL

Economisești: 19,40 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

„O rochie este o armă. Trebuie să-i ia ochii, să-l înfierbânte... și să-i golească portofelul.” Din Jurnalul lui Sophy Noirot

O frumusețe inocentă cu ochi albaștri și un simț al afacerilor imbatabil, Sophy Noirot are o putere de convingere extraordinară, ceea ce este un talent deosebit de util în încercarea de a transforma Casa Noirot în cea mai renumită casă de modă din Londra. Misiunea de a le vinde splendidele ținute doamnelor din înalta societate londoneză devine extrem de dificilă când un scandal de familie provoacă ostilitatea lui Lady Warford, una dintre persoanele de vază care dau tonul în modă. Întoarcerea scandalului în favoarea magazinului necesită o dedicare totală din partea lui Sophy, lăsându-i prea puțin timp pentru un crai nonșalant precum contele de Longmore.

Superbul aristocrat nu se poate concentra la mai multe lucruri deodată, iar singurul său gând este să o convingă pe tânăra creatoare de modă să cedeze în faţa farmecelor lui.

Însă când sora lui Longmore, cea mai bogată clientă a Casei Noirot, fuge de la părinți, Sophy își dă seama că nu-l poate lăsa pe tânăr să plece singur pe urmele ei. Pornind într-o expediție palpitantă, alături de singurul bărbat care o ispitește până la pierderea rațiunii, Sophy simte că dorința se strecoară pe nesimțite în sufletul și în trupul ei, delicată ca satinul...

Despre Autor

Loretta Chase a absolvit Clark University, după care s-a dedicat pasiunii de a scrie romane de dragoste istorice, ceea ce i-a adus recunoașterea în rândul cititorilor din întreaga lume. Cărțile ei au fost distinse cu premii importante ale genului, printre care și premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 306
Editura: Litera
Apariția: Iulie 2014
ISBN: 978-606-686-815-0
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri