Scandal

Mai multe poze

Scandal
79,00 MDL (19,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

După ce reputația îi este ruinată pentru totdeauna de o faptă nechibzuită din tinerețe, încântătoarea Emily Faringdon se resemnează cu gândul că o să rămână pentru totdeauna singură – până când, implicându-se într-un schimb neobișnuit de scrisori, se îndrăgostește nebunește. Sensibil, inteligent și cu o minte sclipitoare, nobilul ei corespondent pare să fie întruchiparea a tot ceea ce Emily a visat să găsească într-un bărbat.

Dar Simon Augustus Traherbe, misteriosul conte de Blade, nu este deloc ceea ce pare. Mânat de pasiuni întunecate și clocotitoare și de un secret tragic adânc îngropat în sufletul lui, Blade are toată Londra la picioare, dar nu și pe Emily... niciodată pe Emily.

Căci, chiar dacă ea cade pradă farmecului seducător al contelui, cunoaște totodată și motivul adevărat din spatele interesului său sentimental. Și mai știe că trebuie să ajungă la inima acestui bărbat plin de contraste înainte ca trecutul lor comun să distrugă singura iubire pe care ea a cunoscut-o vreodată. 

 

Despre Autor


 

Jayne Ann Krentz, născută pe 28 martie 1948, în Cobb, California, Statele Unite ale Americii, este o autoare de bestselleruri New York Times sub diferite pseudonime.

Folosește pseudonimul Amanda Quick pentru romanele istorice de dragoste.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Lira
Apariția: August 2013
ISBN: 978-606-21-0081-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri