Savoarea unui Sărut

Savoarea unui Sărut
97,00 MDL (19,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un erou pacatos... o eroina incapatanata... si visuri pentru care merita sa platesti orice pret.

Legendarul aventurier Ashton Burke a cutreierat lumea vreme de zece ani, in incercarea de a-si uita prima iubire, pe care ambitia si mandria l-au determinat sa o lase in urma in Anglia. Viata lipsita de responsabilitati ii este insa data peste cap atunci cand fratele lui il convinge sa-i recupereze logodnica rapita de pirati si vanduta pentru haremul unui sultan. Prea tarziu, Ashton afla ca aceasta nu este nimeni alta decat Clarinda Cardew, aceeasi superba tanara care i-a rapit inima in tinerete.

Ultimul lucru pe care si-l doreste Clarinda este sa fie prizonera intr-un palat al placerilor senzuale alaturi de bǎrbatul venit sa o salveze – si care este tocmai cel ale carui saruturi irezistibile inca ii bantuie noptile. Desi Ashton jura ca singurul lui scop este sa-si indeplineasca promisiunea facuta propriului frate, Clarinda realizeaza rapid ca, daca se lasa salvata de el, inima ei i-ar putea fi pusa intr-un pericol mult mai mare decat acela de a deveni sotia sultanului.

Intr-o calatorie plina de aventuri care ii poarta de la intrigile din palatul unui sultan catre salile de bal stralucitoare din Londra, Ashton si Clarinda isi reiau dansul seductiei, descoperind ca cea mai ispititoare placere dintre toate poate fi insasi dragostea.

 

Despre Autor


 

Teresa Medeiros este una dintre cele mai bune scriitoare de historical romance, cu apariţii constante pe listele de bestselleruri ale New York Times, Publishers Weekly şi USA Today.

Cărţile ei, traduse în 17 limbi, au fost vândute în peste 10 milioane de exemplare şi au fost nominalizate pentru premiul RITA al Asociaţiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Litera
Apariția: Februarie 2015
ISBN: 978-606-741-323-6
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri