Săruturi Furate

Săruturi Furate
79,00 MDL (19,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Sezonul sărbătorilor în Anglia – momentul potrivit pentru secrete pasionale, șoapte savuroase și daruri neașteptate.

O tânără îndrăzneață se străduiește să-și salveze cea mai bună prietenă de la o logodnă nepotrivită... Un spion temerar are pe neașteptate ocazia de a câștiga inima femeii pe care a iubit-o dintotdeauna... O domnișoară de familie bună joacă rolul de chelneriță fermecătoare pentru a-și cuceri alesul inimii, iar fiica unui contrabandist de whisky, îndrăgostită de seniorul ținutului, va face orice pentru a-și împlini visul...

Cele mai cunoscute autoare de romane de dragoste ale momentului vă aduc opt nuvele originale care vă vor transpune în atmosfera plină de farmec a epocii începutului de secol XIX, oferindu-vă câteva superbe povești de iubire, cu final neprevăzut.

 

Despre Autor


 

Jo Beverley, Mary Jo Putney, Patricia Rice, Nicola Cornick, Susan Fraser King, Anne Gracie, Joanna Bourne și Cara Elliott au scris împreună 231 de romane și 74 de nuvele, și sunt o prezență constantă în topurile de bestselleruri ale The New York Times și USA Today.

De asemenea, au câștigat premii prestigioase, cum ar fi RITA, RT Lifetime Achievement, RT Living Legend și RT Reviewers Choice.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 432
Editura: Lira
Apariția: Ianuarie 2014
ISBN: 978-606-686-556-2
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri