Sărutul ispitei

Sărutul ispitei
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

 Descrierea Cărții

Megan Lambert este o tânără văduvă care și-a găsit consolarea în munca de director de vânzări la un important post de televiziune. Cea mai mare agenție de publicitate cu care colaborează este condusă de Josh Bennett, fostul șef al lui James, soțul ei care și-a găsit sfârșitul tragic și prematur în urmă cu trei ani.

Megan nutrește o profundă antipatie pentru Josh – pe care îl acuză și de moartea lui James – din cauza sărutului pasional pe care l-au împărtășit în noaptea nunții ei cu James. Șocată de reacția pe care a avut-o în acele momente și simțind că și-a trădat viitorul soț, Megan a reușit să-l evite de atunci pe Josh.

Ceea ce nu știe este că acesta nu se va da înapoi de la nimic – nici măcar de la minciuni și manipulări – pentru a fi împreună cu ea. Megan va fi atrasă astfel într-un joc înșelător de-a șoarecele și pisica de bărbatul care a reușit să îi dea un sărut pe care nu l-a uitat niciodată... sărutul ispitei.

Despre Autoare

Sandra Brown este autoarea a 60 de bestselleruri New York Times, printre care enumerăm Rainwater (2010), Smoke Screen (2008), Play Dirty (2007) ș.a.  Și-a început cariera de scriitoare în 1981 și de atunci a publicat peste 70 de romane, care s-au vândut în întreaga lume în peste 80 de milioane de exemplare. Cărțile Sandrei Brown au fost traduse în 33 de limbi.


 

”O lume seducătoare, complicată, în care oamenii sunt pionii unei puternice haite de vârcolaci și nimic nu este ceea ce pare. Am stat cu sufletul la gură până la ultima pagină.” Becca Fitzpatrick, autoarea seriei Îngerul Nopții

 ”O inteligentă reconstrucție a trecutului în notă fantastică, pusă în scenă în prezent... o carte pentru romanticii incurabili, cărora le plac eroinele aflate în plin conflict între dragoste și datorie, frământate de pasiuni toride, dar înnăbușite.”  L.A. Times

”Romanul de debut al lui Andrea Cremer pune mister și pasiune într-o experiență a autodeterminării.” Publishers Weekly

 Trădare, pierdere, suferință, spaimă. Cum poate rămâne în viață o dragoste supusă la atâtea încercări? Continuarea în cartea a doua, Blestemul Lupilor.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Lira
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-556-2
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri

Părerile Clienților 3 item(s)

cartile sandrei brown sunt extraordinare
cartile sandrei brown sunt extraordinare...imi plac enorm
Evaluarea
Parerea lui mihaela / (Plasată la data 26.06.2014)
Fascinant
Un roman ce merita de citit.Am fost uluita de unele evenimente ce s-au petrcut.Absorbi cu tandrete fiecare cuvint si nici nu-ti dai seama ca romanul se incheie .
Evaluarea
Parerea lui Rodica / (Plasată la data 10.04.2014)
Suuuuuuper !!!
Atât de mult suflet în fiecare cuvânt scris, iar fiecare frază citită te trece prin mai multe stări emotive.
Una din puținele cărți al cărei sfârșit NU este mult așteptat, iar când finisezi cititul începi să cauți Volumul II, III, IV...s.a.m.d.

Titlul cărții totalmente corespunde conținutului.

Vă doresc o lectură frumoasă și o imaginație cât mai bogată !
Evaluarea
Parerea lui Lilia / (Plasată la data 23.12.2013)