Sarcina Ta - După 35 Ani

Sarcina Ta - După 35 Ani
198,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cand te decizi sa aduci pe lume un copil la varsta de peste 35-45 de ani, ai nevoie de un ghid care sa-ti explice momentele deosebite pe care le vei trai, un ghid special conceput pentru a corespunde necesitatilor tale specifice incluzand subiectele care te intereseaza.

Sarcina ta dupa 35 de ani contine informatii actualizate, este usor de citit, furnizeaza date medicale care te vor linisti si iti ofera recomandari practice despre cum sa-ti armonizezi sarcina cu ritmul de viata atat de alert. Cu Sarcina ta dupa 35 de ani alaturi, te vei simti mai increzatoare in perioada de sarcina si vei deveni un partener mai de avizat pentru echipa medicala care te supravegheaza. Temele abordate includ:

Teste pentru mama si bebelus  Sarcina cu risc crescut - date  Nasterile multiple  Cand se apeleaza la consilierea generica  Activitatea fizica in timpul si dupa sarcina  Starea de sanatate si istoricul medical  Nutritia si controlul greutatii  Cum este afectat de sarcina partenerul  Combaterea starii de oboseala  Concediul de maternitate  Relatiile cu ceilalti copii  Mama singura  Consideratii privind ingrijirea bebelusului.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 390
Editura: Semne
Apariția: 2010
ISBN: 973-624-875-5
Dimensiuni: 17 x 24 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri