Săptămâna Pierdută

Săptămâna Pierdută
206,00 MDL (51,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Celebra autoare Amanda Quick continua in acest volum naucitoarea poveste inceputa in „Orasul de cuart“ ?, primul din seria Vanatoarea de fantome ?.

Actiunea romanului de fata se desfasoara intr-o lume pe care extraterestrii au parasit-o: catacombe cu pereti de cuart si curenti stranii incarcati de energie psi.

Eroina cartii, Lydia Smith, se reface greu dupa un accident suferit in aceste labirinturi, urmare caruia si-a pierdut memoria. Treptat, amintirile revin, dar nu suficient de repede pentru a scapa de capcanele intinse de cei din jur.

Ura preschimbata in iubire, rapiri si tentative de omor, descoperiri ale unor faimoase foste incaperi ale extraterestrilor, interventia unor fantome energetice si cele mai neasteptate schimbari de situatie

Toate aceste ingrediente il vor determina pe cititor nu numai sa nu lase cartea din mana pana la ultima pagina, ci si sa astepte cu infrigurare continuarea etraordinarelor intamplari din cel de-al treilea volum al seriei, intitulat Vanatorul de fantome ?.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 341
Editura: Orizonturi
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-736-101-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri