Sânge de Cerneală

Sânge de Cerneală
234,00 MDL (58,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

După un an de la întâmplările din Inimă de cerneală, Maggie înfruntă din nou personajele din cartea fermecată care i-a dat atâtea bătăi de cap în trecut. Doar că acum nu mai vin acestea în realitatea ei, ci Maggie însăși se lasă atrasă între copertele cărții, în căutarea unei lumi pure și nestăpânite, asemenea lumii basmelor.

Așa începe a doua parte a aventurilor acestei fete magice și încăpățânate. În carte, fata va întâlni zâne, oameni de sticlă, prinți și prințese, și se va vedea din nou nevoită să-și salveze tatăl de la un pericol de moarte; însă întreaga aventură se va dovedi o provocare mult mai complicată fiindcă lumea stranie a cărții are multe secrete și ascunde multe pericole. 

 

Despre Autor


 

Scriitoarea germană Cornelia Funke (n.1958) este autoarea de cărţi pentru copii cea mai titrată la ora actuală, concurată poate numai de J.K. Rowling. Ca şi aceasta, a fost inclusă în lista celor o sută de personalităţi cu cea mai mare influenţă din lume.

Printre cele 40 de romane publicate, traduse în 30 de limbi şi devenite rapid bestselleruri, se numără Micul vârcolac (1996), Călăreţul dragonului (1997), Igraine Fără-frică (1998), Stăpânul hoţilor (2000, publicat şi de Editura Trei în anul 2004).

Cărţile ei au fost distinse cu premii de prestigiu în Germania, Austria şi Statele Unite (New York Times Notable Book of the Year, Preis der Jury der jungen Leser, Booksense Award, Die Bremer Besten, France Prix Livres en tête etc.), au fost reprezentate pe scenă, dramatizate pentru emisiuni radiofonice şi ecranizate.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Tintenblut
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 496
Editura: Arthur
Apariția: Decembrie 2014
ISBN: 978-606-8044-92-7
Dimensiuni: 14 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri