Sandman #3. Țara Visului

Neil Gaiman

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Patru episoade unice alcătuiesc al treilea volum din seria SANDMAN.Patru episoade unice alcătuiesc al treilea volum din seria SANDMAN: povestea celei dintâi puneri în scenă a piesei Visul unei nopți de vară de William Shakespeare; povestea lui Calliope, o frumoasă muză ținută prizonieră de un romancier pentru a-i satisface nevoia de a scrie; tirania ființelor umane văzută prin ochii unei pisici; și ultimele pagini de jurnal din viața unei femei nemuritoare care nu-și dorește decât să moară. Este inclus de asemenea și scenariul original pentru „Calliope”, cu însemnările autorului și ale ilustratorului.

 


Unul dintre cele mai apreciate romane grafice din toate timpurile, SANDMAN, multi-premiata capodoperă a lui Neil Gaiman, a stabilit standardul în materie de literatură fantasy în domeniul benzilor desenate. Ilustrată pe rând de cei mai căutați artiști din domeniu, seria este un amestec bogat de mitologie modernă și străveche, în care ficțiunea contemporană, drama istorică și legenda sunt întrețesute fără cusur.

 


„Cea mai spectaculoasă poveste din istoria benzilor desenate." - The Los Angeles Times Magazine

 


„Inteligentă, spirituală și minunat construită." - Time Out

 


„Neil Gaiman este pur și simplu o sursă inepuizabilă de povești și suntem norocoși să-l avem în orice domeniu artistic." - Stephen King

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 160
Apariția: 2022
Coperta: Copertă tare
ISBN: 9786067107944