Sanctus

Sanctus

Preț de Listă: 210,00 MDL (52,50 RON)

Preț: 105,00 MDL (26,25 RON)

Economisești: 105,00 MDL (26,25 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Într-o dimineaţă, un călugăr al ordinului urcă în vârful muntelui, întinde braţele în formă de cruce şi se aruncă în gol. Trupul îi este plin de tăieturi până la os, în forma literei Tau. Detectivul Arkadian are o misiune grea: ordinul Sanctus este protectorul textului original al Bibliei. Undeva în măruntaiele muntelui există o grădină care pare a fi cea a Edenului, dar aici cunoaşterea nu înseamnă păcat originar, ci putere divină. Când ziarista Liv pătrunde în Citadelă, ea e pe cale să descopere unul dintre cele mai înspăimântătoare secrete ale civilizaţiei.

Locurile mistice din roman - Citadela, Ruina sau labirintul aflat sub statuia Cristului de la Rio de Janeiro - sunt vibrante, memorabile, construite cu formidabil talent. Decorul inspiră fascinaţie şi teamă. Roman cu efect hipnotic, Sanctus duce mai departe, într-un regal de imaginaţie, tema schimbării la fată a civilizaţiei.

 

Recenzie

”Thriller psihologic sau roman poliţist? Sanctus este câte puţin din toate şi mai mult decât atât - este o poveste extrem de bine construită, o ficţiune cu parfum de realitate. Cititorul trăieşte acţiunea cu ochii minţii şi devine parte a povestirii, întorcând cu înfrigurare pagină după pagină. Scrisă cu limbaj şi ritm cinematografic, Sanctus nu se termină odată cu ultimul capitol, ci continuă să te urmărească multă vreme după aceea.” - România Libreră

 

Despre Autor

Simon Toyne s-a născut în 1969 la Cleethorpes, în Marea Britanie. A studiat literatură engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douăzeci de ani a lucrat în televiziune, ca scenarist, regizor şi producător.

A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, şi i-a intervievat, printre alţii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda şi Steven Spielberg. Sanctus (2011; Editura ALLFA) este primul lui roman, parte a unei trilogii, fiind publicat în peste 40 de țări.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 496
Editura: Allfa
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-724-293-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4900

Pareri