Sănătatea femeii

Sănătatea femeii

Preț de Listă: 231,00 MDL

Preț: 184,80 MDL

Economisești: 46,20 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Este esential sa va cunoasteti propriul corp - modul in care este construit, cum functioneaza, cum poate fi ingrijit, ce trebuie facut si ce trebuie evitat, cum sa beneficiem la maxim de o viata de calitate, sa avem o forma fizica excelenta si o buna apreciere de sine, pentru a ne mentine linistea interioara.
O dieta echilibrata, exercitii fizice suficiente, anumite obiceiuri de viata, o viata sexuala satisfacatoare si controlul propriului corp, sunt aspecte importante ale vietii unei femei.

Aceasta carte este dedicata anatomiei si fiziologiei corpului feminin, caracteristicilor sale, modificarilor prin care organismul trece in diferitele etape ale vietii, si modul lui de relationare cu mediul inconjurator. Acopera atat cele mai frecvente boli, cat si probleme emotionale ce ameninta de obicei stabilitatea si sanatatea unei femei.

Pe langa faptul ca este un excelent ghid practic al sanatatii, aceasta carte isi doreste sa devina prietena dumneavoastra apropiata de care aveti atat de multa nevoie.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Editura: Aquila
ISBN: 15616
Greutatea: 0.3500

Pareri