Sănătate naturală pentru femei

Roger Mason

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

Sănătate naturală pentru femei. Tratamentul natural pentru problemele de sănătate ale femeilor. Editia a II-a
 
Acesta este un ghid practic pe care se pot baza femeile de toate varstele, pentru recomandari privind sindromul premenstrual, tulburările menstruale, menopauza si procesul de imbatranire.
 
Bolile cardiace, diabetul zaharat, osteoporoza, artrita, boala Alzheimer, obezitatea si multe alte boli afectează din ce in ce mai mult femeile. Cazurile de cancer sunt, de asemenea, in creștere. Sindromul premenstrual și menopauza au simptome si manifestări severe in vremurile noastre. De aceea, stadiile ciclului feminin au trecut de la statutul de procese naturale la cel de probleme medicale.
 
Roger Mason, un cercetator american de renume mondial, nominalizează dieta si stilul de viață printre cauzele principale care contribuie la imbolnăvire. Consumam grăsimi și zahăr in exces, avem un stil de viata sedentar, uneori bem alcool sau fumăm. Iar toate aceste obiceiuri generează dezechilibre hormonale, care sunt practic rădăcina tuturor bolilor cronice. Este suficient ca nivelul unui singur hormon să nu fie corespunzator pentru a fi afectate mai multe procese din organism.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 232
Apariția: 2020
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9786065875456