Salvat de Lumină

Salvat de Lumină

Preț de Listă: 136,00 MDL (31,84 RON)

Preț: 68,00 MDL (15,92 RON)

Economisești: 68,00 MDL (15,92 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

In anul 1975, Dannion Brinkley a fost lovit de un trasnet si a murit. Cand s-a trezit la morga, 28 de minute mai tarziu, totul era diferit pentru el. In acest interval de timp el a vizitat lumea de dincolo, s-a intalnit cu 13 ingeri si a primit 117 revelatii referitoare la viitorul umanitatii. De atunci, 100 din aceste revelatii s-au implinit deja.

In cartea Salvat de lumina, disponibila acum pentru prima oara pe piata romaneasca, Brinkley ne impartaseste uimitoarea sa poveste, ne reveleaza adevarul legat de lumea de dincolo si ne invata cum ar trebui sa ne traim viata.

Cartea Salvat de lumina este relatarea cea mai detaliata si mai iesita din comun a unei experiente in apropierea mortii din cate am citit vreodata.

 

Despre Autor 

Dannion Brinkley este un autor ale cărui cărţi apar întotdeauna pe lista bestsellerurilor din ziarul New York Times. Lucrările sale, alături de conferinţele şi de seminarele sale, au transformat literalmente conştiinţa a mii de oameni. 

Brinkley a supravieţuit unor încercări insurmontabile, între care s-au numărat două lovituri de trăsnet, o operaţie chirurgicală pe inimă, una pe creier şi un atac cerebral masiv, în urma cărora a trăit trei experienţe în apropierea morţii care îi oferă o expertiză fără precedent asupra vieţii de după moarte. 

A apărut la toate televiziunile naţionale americane şi la toate posturile de radio importante, inclusiv la Larry King Live, Oprah Show şi Dateline. 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 219
Editura: Adevăr Divin
Apariția: Mai 2011
ISBN: 978-606-8080-50-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri