Salvarea relaţiilor. O strategie în şapte paşi pentru refacerea legăturii cu partenerul de viaţă

Salvarea relaţiilor. O strategie în şapte paşi pentru refacerea legăturii cu partenerul de viaţă
133,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Dr. Phillip C. McGraw a convins milioane de oameni să-şi analizeze cu realism propriul comportament şi să-şi reconsidere stilul de viaţă. Emisiunea sa, Dr. Phil, transmisă zi de zi din septembrie 2002, a doborât recorduri de audienţă şi a fost cea mai populară emisiune de la lansarea cu 16 ani înainte a show-ului Oprah Winfrey.
Cariera sa în televiziune a început ca expert consultant în cadrul emisiunii conduse de Oprah Winfrey. Emisiunea Dr. Phil a continuat să se ocupe de problemele reale care se ivesc în viaţă, dar într-un stil personal şi bazându-se pe experienţa sa îndelungată de psiholog şi specialist în comportamentul uman. Printre problemele abordate în emisiunea Dr. Phil s-au numărat medicina comportamentală, dietele de slăbire, problemele familiale actuale, creşterea copiilor, relaţiile mamă–fiică, drepturile femeii şi multe altele. S-a acordat o atenţie specială eforturilor de ajutorare a victimelor uraganelor Katrina şi Rita. Dr. Phil a discutat personal cu sute de evacuaţi din Dallas, Houston şi New Orleans, pe care i-a încurajat să nu-şi piardă speranţa că vor depăşi greutăţile prin care trec.
Dr. Phil figurează cu mai multe bestselleruri pe lista ziarului New York Times, printre care: Life Strategies: Doing What WorksDoing What Matters (Strategii de viaţă, Curtea Veche Publishing, 2006); şi Self Matters: Creating Your Life from Inside Out (În căutarea sinelui, Curtea Veche Publishing, 2004); The Ultimate Weight Solution: the Seven Keys to Weight Loss Freedom (2003) (în curs de apariţie la Curtea Veche Publishing). Cărţile sale au fost publicate în 37 de limbi şi s-au vândut în mai mult de 23 de milioane de exemplare.
Pe lângă activitatea sa de scriitor şi om de televiziune, Dr. Phil oferă consultanţă strategică pentru milioane de americani în rubrica sa lunară din O, The Oprah Magazine. De asemenea, este unul dintre cei mai căutaţi vorbitori publici din lume. Ca psiholog profesionist, a publicat numeroase articole de specialitate şi a practicat în diverse domenii ale psihologiei clinice şi medicinei comportamentale. Dr. Phil este doctor în psihologie clinică al Universităţii de Stat North Texas, având dublă specializare în medicina clinică şi comportamentală. 
Dr. Phil, pasionat de tenis, golf şi scufundări subacvatice, locuieşte în Los Angeles împreună cu soţia sa Robin, cu care este căsătorit de mai bine de treizeci de ani, şi cei doi fii, Jay şi Jordan.

Dr. Phillip McGraw lucrează de mai bine de douăzeci de ani în domeniul psihologiei şi al planificării strategice de viaţă. Totodată, este un conferenţiar de succes şi un foarte apreciat om de televiziune, nominalizat de trei ori la premiile Emmy. Emisiunea sa, Dr. Phil, este una dintre cele mai populare emisiuni, pe tema relaţiilor de cuplu, din Statele Unite.
În cartea Salvarea relaţiilor, dr. Phillip McGraw analizează zece dintre cele mai cunoscute mituri despre cum ar trebui să arate o relaţie împlinită. În acelaşi timp, autorul propune o strategie alcătuită din şapte paşi, care vă ajută să restabiliţi relaţia cu partenerul, dar şi cu dumneavoastră înşivă. Strategia presupune, printre altele, completarea unor teste şi chestionare în urma cărora să ajungeţi să cunoaşteţi mai bine nevoile dumneavoastră de cuplu, precum şi aşteptările cu care aţi pornit la drum. 
Sfatul cel mai de seamă al autorului este mai degrabă un avertis-ment: odată restabilită relaţia cu partenerul, drumul nu s-a încheiat. Orice relaţie este un proiect în continuă devenire, iar strategiile care v-au salvat vor trebui să vă ghideze în menţinerea acestei relaţii. 

Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, dăm naştere, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

O colecţie intimă de sfaturi, probleme şi soluţii pentru fiecare membru al familiei — o familie cu adevărat fericită.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Relationship Rescue. A Seven-Step Strategy for Reconnecting with Your Partner
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 344
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-669-346-5
Greutatea: 0.3000

Pareri