Saga Umbrelor. Umbra Marionetelor, Vol. 3

Saga Umbrelor. Umbra Marionetelor, Vol. 3
160,00 MDL (37,46 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ender Wiggin a învins Furnicile. Pământul și societatea au suferit schimbări majore, iar unitatea impusă statelor aflate în război cu un adversar extraterestru a devenit de-acum istorie. Națiunile pornesc iar la luptă. Sunt în căutare de putere și de ținuturi noi. Cea mai mare dorință a lor este să manipuleze talentul și loialitatea copiilor de la Școala de luptă.

Peter Wiggin, fratele nemilos al lui Ender, vede că poate speranțele ce privesc viitorul se leagă de sentimentul de unitate și de un scop ce se cere redescoperit. Iar pe războinicii tineri de pe Pământ îi atrage ca un magnet. Împreună cu Bean, el va remodela viitorul. 

"Arta de a povesti, pe care Orson Scott Card o stăpânește atât de bine, precum și o serie de eroi tineri și provocatori îi conferă o nouă dimensiune unei ficțiuni incitante despre niște copiii surprinși în evenimente care zguduie lumea.“-- Library Journal

 

Despre Autor


 

Orson Scott Card este singurul autor de science fiction care a primit in doi ani consecutivi premiile Hugo si Nebula, cele mai importante distinctii ale genului SF.Orson Scott Card a fost onorat cu aceste distinctii pentru romanul Jocul lui Ender si continuarea acestuia,Vorbitor in numele mortilor.

Orson Scott Card (n. 1951, Washington) descinde din primii mormoni americani si a fost misionar in Brazilia pentru Biserica lui Iisus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma. Si-a inceput cariera literara ca poet, apoi a fost atras de dramaturgie si a adaptat opere literare pentru teatrul radiofonic. Mai tarziu, a scris el insusi piese originale. A devenit scriitor liber profesionist dupa ce a semnat primele contracte pentru doua romane SF.

Dupa ce si-a infiintat propria companie teatrala, Orson Scott Card a lucrat in calitate de corector, apoi de redactor in editura BYU Press.  

Detaliile Produsului

Titlu Original: Shadow Puppets
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Nemira
Apariția: August 2014
ISBN: 978-606-579-842-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri