Saga Umbrelor. Umbra lui Ender, Vol. 1

Saga Umbrelor. Umbra lui Ender, Vol. 1
200,00 MDL (50,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

„Cand monofilarul atinse urmatoarea muchie a cubului, viteza crescu din nou si acum se indrepta in sus intr-un arc care, pe moment, parea ca o sa razuiasca plafonul.

Apoi veni ultima muchie si el o zbughi in spatele stelei, unde fu prins cu dexteritate de plutonul sau. Bean misca bratele si picioarele ca sa arate ca nu patise nimic in timpul manevrei. Putea doar sa ghiceasca ce gandea inamicul despre miscarile sale magice in plin aer. Important era ca Ender nu intrase pe poarta. Timpul probabil se scursese.“ - Orson Scott Card

„În crearea imaginilor şi eroilor... Card este de neîntrecut. -- Library Journal

 

Despre Autor


 

Orson Scott Card este singurul autor de science fiction care a primit in doi ani consecutivi premiile Hugo si Nebula, cele mai importante distinctii ale genului SF.Orson Scott Card a fost onorat cu aceste distinctii pentru romanul Jocul lui Ender si continuarea acestuia,Vorbitor in numele mortilor.

Orson Scott Card (n. 1951, Washington) descinde din primii mormoni americani si a fost misionar in Brazilia pentru Biserica lui Iisus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma. Si-a inceput cariera literara ca poet, apoi a fost atras de dramaturgie si a adaptat opere literare pentru teatrul radiofonic. Mai tarziu, a scris el insusi piese originale. A devenit scriitor liber profesionist dupa ce a semnat primele contracte pentru doua romane SF.

Dupa ce si-a infiintat propria companie teatrala, Orson Scott Card a lucrat in calitate de corector, apoi de redactor in editura BYU Press. 

 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Ender's Shadow
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 540
Editura: Nemira
Apariția: Aprilie 2014
ISBN: 978-606-579-794-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri