Saga Umbrelor. Umbra Hegemonului, Vol. 2

Saga Umbrelor. Umbra Hegemonului, Vol. 2
171,00 MDL (42,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Razboiul a fost castigat de Ender Wiggin si de armata sa de copii luptatori. Dusmanul este distrus, rasa umana este salvata. Spre deosebire de Ender, luptatorii sai au plecat acasa la familiile lor imprastiate pe tot globul. scoala de Lupta nu mai exista, dar, odata disparuta amenintarea externa, Pamantul se transforma din nou intr-un camp de batalie. Natiunile vor sa-si declare iar suveranitatea.

Copiii de la scoala de Lupta sunt mai mult decat eroi; sunt potentiale arme ale tarilor care ii controleaza. Rand pe rand, toti membrii armatei lui Ender sunt rapiti. Scapa doar Bean, care-i cere ajutorul lui Peter, fratele lui Ender.

Umbra Hegemonului este scrisa intr-un ritm ametitor, spre incantarea cititorilor.“ -- Booklist

„Splendida continuare a romanului Umbra lui Ender il infatiseaza pe erou in confruntarea cu adevaratele dileme de natura morala din lumea fictionala a lui Orson Scott Card.“-- Publishers Weekly

 

Despre Autor


 

Orson Scott Card este singurul autor de science fiction care a primit in doi ani consecutivi premiile Hugo si Nebula, cele mai importante distinctii ale genului SF.Orson Scott Card a fost onorat cu aceste distinctii pentru romanul Jocul lui Ender si continuarea acestuia,Vorbitor in numele mortilor.

Orson Scott Card (n. 1951, Washington) descinde din primii mormoni americani si a fost misionar in Brazilia pentru Biserica lui Iisus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma. Si-a inceput cariera literara ca poet, apoi a fost atras de dramaturgie si a adaptat opere literare pentru teatrul radiofonic. Mai tarziu, a scris el insusi piese originale. A devenit scriitor liber profesionist dupa ce a semnat primele contracte pentru doua romane SF.

Dupa ce si-a infiintat propria companie teatrala, Orson Scott Card a lucrat in calitate de corector, apoi de redactor in editura BYU Press.  

Detaliile Produsului

Titlu Original: Shadow of the Hegemon
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 408
Editura: Nemira
Apariția: Mai 2014
ISBN: 978-606-579-801-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri