Să tai în piatră vie

Să tai în piatră vie
216,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Bestseller New York Times

Cartea Cutting for Stone (Să tai în piatră vie) a devenit Bestseller New York Times în anul 2011, ajungând #2 în lista bestsellerurilor de ficțiune. Cartea a fost publicată în 17 țări și s-a învrednicit și de premiul Indies Choice Book în 2010 la categoria ficțiune pentru adulți.

Descrierea Cărții

Shiva şi Marion, gemeni identici, vin pe lume din relaţia secretă a unei călugăriţe indiene cu un chirurg englez, într-un spital din Etiopia. Uniţi la nivelul capului, cei doi sunt separaţi. Rămaşi orfani, cei doi copii împărtăşesc o legătură supranaturală şi o pasiune pentru medicină.

Dragostea pentru Genet, fiica doicii lor, şi implicarea acesteia în lupta pentru eliberarea Eritreei îi despart pe Shiva şi Marion în cele din urmă. Marion, proaspăt absolvent al școlii de medicină, este nevoit să fugă în America. Destinul, prin intermediul aceleiaşi Genet, îi readuce împreună pe cei doi frați în împrejurări dramatice, care refac într-un mod special legătura cu tatăl dispărut.

Saga gemenilor Shiva și Marion Stone traversează continente și generații, desfășurându-se în Africa și în America de-a lungul a cinci decenii, și conturează o poveste despre dragoste și trădare, despre compasiune și vindecare, despre exil și apartenență.

Video despre Carte

Despre Autor

Abraham Verghese (născut în 1955 în Etiopia) este profesor de Teorie și Practică Medicinală la Staford University Medical School. Verghese a decis să urmeze cursurile Iowa Writers Workshop la Universitatea Iowa, fapt care l-a ajutat să scrie My Own Country: A Doctor's Story, care a devenit cartea anului potrivit revistei Time. Ecranizarea l-a avut ca actor principal pe vedeta serialului Lost Naveen Andrews. Primul roman scris de Verghese a fost Cutting for Stone tradus în 17 limbi și care s-a aflat în lista de bestselleruri ale New York Times și USA Today.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Cutting for Stone
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 736
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-612-5
Dimensiuni: 15 x 21,5 cm
Greutatea: 0.7000

Pareri

Părerile Clienților 3 item(s)

mie mi-a placut aceasta carte.
mie mi-a placut aceasta carte. chiar daca are cam 700 de pagini, cred ca merita efortul pentru ca povestea e frumos scrisa si nu e genul siropos.
Evaluarea
Parerea lui roberts / (Plasată la data 26.06.2014)
Sa tai in piatra vie
Sa tai in piatra vie...o carte care vorbeste despre sacrificii si destine...doi frati a caror iubire reciproca trece dincolo de orice granite...cati dintre noi ne-am da viata pentru un frate/o sora? O carte care merita intr-adevar citita!
Evaluarea
Parerea lui Alina / (Plasată la data 26.06.2014)
Sa tai in piatra vie
La cateva zile dupa ce am finisat de citit cartea, am simtit ca mi'i dor de personajele sale :))) Mi'a placut!
Evaluarea
Parerea lui Irina / (Plasată la data 12.09.2013)