Biblioteca Medicala a Familiei. Să Știi să te Îngrijești

Biblioteca Medicala a Familiei. Să Știi să te Îngrijești
295,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Să ştii să te îngrijeşti înseamnă înainte de toate să te adresezi în cunoştintă de cauză medicului, să înţelegi bine ce îţi indică şi să îi urmezi corect prescripţiile. Pentru aceasta, este important să cunoşti cât mai multe despre domeniul de intervenţie al fiecărui medic, fie că e vorba de generalist, de specialist sau de chirurg.

La sfârşitul unei consultaţii e posibil ca medicul (generalist sau specialist) să-ţi prescrie examene complementare pentru a stabili sau a confirma diagnosticul şi pentru a putea preciza un tratament. Este bine să înţelegi la ce folosesc aceste examene şi să ştii cum decurg pentru a nu te mai teme de ele.

În acelaşi spirit trebuie înţeleasă recurgerea la medicina alternativă. Homeopatia, acupunctura, fitoterapia sau mezoterapia oferă mijloace terapeutice diferite de cele ale medicinei clasice şi ele pot indiscutabil să aducă răspunsuri eficace în anumite suferinţe.

Să ştii să te îngrijeşti înseamnă, în sfârşit, a cunoaşte, chiar dacă doar elementar, primele manevre pentru a salva o persoană în pericol. Fiecare dintre noi poate, într-un caz de urgenţă, să fie nevoit să intervină în aşteptarea ajutoarelor medicale.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 190
Editura: Rao
Apariția: Mai 2002
ISBN: 9789738175549
Dimensiuni: 20 x 24 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri