Să nu mă părăsești

Să nu mă părăsești

Preț de Listă: 260,00 MDL (65,00 RON)

Preț: 208,00 MDL (52,00 RON)

Economisești: 52,00 MDL (13,00 RON) (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tragic, emotionant, tensionat si cu un final surprinzator, Sa nu ma parasesti este unul dintre cele mai bune romane al lui Ishiguro, nominalizat la Booker Prize, National Book Critic Circle Award si Arthur C. Clarke Award si inclus pe lista celor mai bune carti ale anului in The New York Times, Publishers Weekly si in numeroase alte reviste prestigioase.

Katie H. este educatoare. Slujba ei este aceea de a-i ajuta pe „copiii-clone“ sa creada ca, in institutia de la Hailsham, intre vizionarile de scene erotice din filme si joaca, intre colectiile de reviste sau carti si iazul cu rate, ei vor uita adevaratul si unicul motiv al existentei lor, acela de a dona organe. In scurta lor viata, care se intinde pret de un numar limitat de „donatii“, ei asteapta plini de speranta ziua cand vor avea parte de libertatea din spatele gardului de sirma ghimpata si cand vor inceta sa mai fie simple some, corpuri cultivate pentru piese de schimb.

 

 

A photo posted by Bestseller.md (@bestseller_md) on

 

Despre Autor


 

Kazuo Ishiguro se naste la Nagasaki in 1954 si este adus de familie in Anglia in 1960. Studiaza la University of Kent (Canterbury) si la University of East, Anglia, dupa care se stabileste la Londra, unde traieste si in prezent.

Debuteaza la douazeci si opt de ani cu Amintirea palida a muntilor, povestea unei japoneze care traieste singura in Anglia, straduindu‑se sa exorcizeze un trecut bintuit de cosmarul celui de‑al Doilea Razboi Mondial. Romanul primeste The Winifred Holtby Prize of the Royal Society of Literature, fiind tradus ulterior in treisprezece limbi. 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 366
Editura: Polirom
Apariția: 2017
ISBN: 978-973-46-7128-1
Greutatea: 0.3800

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: