Să nu mă Părăsești (Top 10+) (Carte de Buzunar)

Să nu mă Părăsești (Top 10+) (Carte de Buzunar)
119,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 16 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Tragic, emotionant, tensionat si cu un final surprinzator, Sa nu ma parasesti este unul dintre cele mai bune romane al lui Ishiguro, nominalizat la Booker Prize, National Book Critic Circle Award si Arthur C. Clarke Award si inclus pe lista celor mai bune carti ale anului in The New York Times, Publishers Weekly si in numeroase alte reviste prestigioase.

Katie H. este educatoare. Slujba ei este aceea de a-i ajuta pe „copiii-clone“ sa creada ca, in institutia de la Hailsham, intre vizionarile de scene erotice din filme si joaca, intre colectiile de reviste sau carti si iazul cu rate, ei vor uita adevaratul si unicul motiv al existentei lor, acela de a dona organe. In scurta lor viata, care se intinde pret de un numar limitat de „donatii“, ei asteapta plini de speranta ziua cand vor avea parte de libertatea din spatele gardului de sirma ghimpata si cand vor inceta sa mai fie simple some, corpuri cultivate pentru piese de schimb.

 

 

A photo posted by Bestseller.md (@bestseller_md) on

 

Despre Autor


 

Kazuo Ishiguro se naste la Nagasaki in 1954 si este adus de familie in Anglia in 1960. Studiaza la University of Kent (Canterbury) si la University of East, Anglia, dupa care se stabileste la Londra, unde traieste si in prezent.

Debuteaza la douazeci si opt de ani cu Amintirea palida a muntilor, povestea unei japoneze care traieste singura in Anglia, straduindu‑se sa exorcizeze un trecut bintuit de cosmarul celui de‑al Doilea Razboi Mondial. Romanul primeste The Winifred Holtby Prize of the Royal Society of Literature, fiind tradus ulterior in treisprezece limbi. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 324
BRAND: Polirom
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-46-2020-3
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.3800

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Pana in acest moment aceasta este cea mai frumoasa carte pe care am citit-o vreodata! Nu am vazut filmul, dar am auzit ca este si el spectaculos. Atat de mult mi-a placut incat am mai luat inca doua carti si pentru pritenele mele cele mai bune. Merita cit
Pana in acest moment aceasta este cea mai frumoasa carte pe care am citit-o vreodata! Nu am vazut filmul, dar am auzit ca este si el spectaculos. Atat de mult mi-a placut incat am mai luat inca doua carti si pentru pritenele mele cele mai bune. Merita citita de 100 de ori!
Evaluarea
Parerea lui Alina / (Plasată la data 27.06.2014)