Să bați din Palme cu o Singură Mână (Clasici Contemporani)

Să bați din Palme cu o Singură Mână (Clasici Contemporani)
149,00 MDL (34,88 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Într-o noapte geroasă din 1954, o femeie coboară treptele barăcii unde spera să înceapă o nouă viață și dispare în iarna australiană, lăsând în memoria Sonjei, fiica ei de trei ani, doar ecoul unui cântec de leagăn.

Treizeci și cinci de ani mai târziu, Sonja se întoarce în locurile copilăriei, vrând să înțeleagă motivele acestui abandon. Își întâlnește tatăl, a cărui cumplită furie a alungat-o de acasă, și trebuie să înfrunte demonii trecutului ce i-a bântuit părinții: ororile ocupației naziste din Slovenia, țara ei de origine.

Să bați din palme cu o singură mână zugrăvește barbaria unei lumi vechi și asprimea unei țări noi, unde destine fără speranță caută să se răscumpere prin iubire.

 

Recenzii


 

„De la începutul de o stranie frumusețe la finalul impresionant, iată o poveste sfâșietoare, țesută cu măiestrie.” -- Literary Review

„Flanagan insuflă acestei povești australiene o sensibilitate est-europeană à la Milan Kundera... Să bați din palme cu o singură mână este un roman menit să devină clasic.” -- Sunday Herald Sun

„Obsedant și de neuitat.” -- The Canberra Times

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 352
Editura: Litera
Apariția: Februarie 2016
ISBN: 978-606-33-0440-8
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3800

Pareri