Rugăciuni pentru Copii

Rugăciuni pentru Copii
8,00 MDL (2,00 RON)
  • Cumpără 10 exemplare cu 6,00 MDL fiecare și economisește 25%

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

"Ştiţi voi că un copilaş din acela mic, când se roagă, trei îngeri stau lângă dânsul? Atâta-i de primită rugăciunea copiilor. Dar de ce? Pentru nevinovăţia şi curăţia lor. - Arhimandritul Ilie Cleopa

Cartea vă propune rugăciuni necesare pentru diferite momente din viaţă şi câteva explicaţii care, cu siguranţă, vă vor fi tuturor de real folos duhovnicesc. Este indicată şi în calitate de material didactic pentru orele de Religie în şcoală.

”Dragă copile, această carte de rugăciuni este pentru tine. Citeşte-o mai des şi învaţă a te ruga. De aici vei învăţa cum trebuie să te rogi înainte şi după masă, dimineaţa sau seara, înainte de somn. Aici vei găsi şi rugăciunea către îngerul păzitor care te călăuzeşte, şi multe rugăciuni pentru alte trebuinţe şi nevoi.

Rugăciunea este vorbirea noastră cu Dumnezeu. Poţi vorbi cu Dumnezeu în orice clipă, căci aşa ne învaţă şi sfinţii părinţi: „Rugaţi-vă neîncetat”.

Nu uita că prin rugăciune poţi cere ajutor sau poţi să-I mulţumeşti lui Dumnezeu. Tot Lui te rogi pentru sănătatea celor dragi ţie: fraţi, surori, părinţi etc.

E bine să ştii că te poţi ruga citind rugăciunile sau rostindu-le pe de rost, te mai poţi ruga şi cu propriile cuvinte, dar orice rugăciune ai spune, să fie din inimă curată.” - Preotul Vasile Petrov

Detaliile Produsului

Titlu Original: Rugăciuni pentru copii
Coperta: Copertă moale
Pagini: 44
Editura: Cu drag
Apariția: 2010
ISBN: 978-9975-80-390-8
Dimensiuni: 11,5 x 16,5 cm
Greutatea: 0.1000

Pareri