Rough Guides. România

Rough Guides. România
264,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Ghidului

Scris de doi britanici, Norm Longley şi Tim Burford, amândoi autori experimentaţi şi, în plus, pasionaţi de Balcani, The Rough Guide to Romania este cel mai bun şi mai complet ghid turistic al României. Prezintă informaţii utile, de prim interes, pentru turişti precum cele mai bune spaţii de cazare, restaurante, principalele atracţii din fiecare regiune şi oraş etc

Excelent structurat, pe secţiuni bine delimitate, ghidul îl poartă pe cititor într-un periplu captivant prin întreaga ţară, din Maramureş şi până în Delta Dunării şi litoralul Mării Negre, cu o amplă prezentare a Capitalei. De la muzeele interesante ale Bucureştiului până la superbele mănăstiri pictate din Bucovina şi explorând traseele montane din Carpaţi, nimic nu este omis.

O secţiune color introduce zonele cele mai frumoase ale ţării, de la monumentalul Palat al Parlamentului din Bucureşti la incredibilele Chei ale Bicazului, într-o succesiune de „30 de locuri pe care nu trebuie să le ratezi” la o vizită în România. Fiecare secţiune acoperă regiunile României în profunzime, pornind de la prezentarea atracţiilor zonei, cu o introducere detaliată şi o hartă extrem de utilă oricărui călător.

Un plus de originalitate îl reprezintă secţiunile care surprind perfect atmosfera pitorească a satelor româneşti, cu datinile, superstiţiile, serbările şi meşteşugurile populare specifice fiecărei regiuni în parte, dar şi descrierile detaliilor de arhitectură religioasă.

Recenzie

”Aflat deja la a cincea ediţie in limba engleză, excelentul ghid România din seria Rough Guides „este atât de bun, încât şi românii îl folosesc” - Conde Nast Traveler

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Rough Guide to Romania
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 520
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-675-848-5
Dimensiuni: 12,8 x 19,5 cm
Greutatea: 0.6000

Pareri