Riscurile Accentuării Punctelor Forte

Mai multe poze

Riscurile Accentuării Punctelor Forte
174,00 MDL (39,01 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O marota populara in prezent, derivata din teoria managementului actual, spune ca: „E o greseala sa incerci sa corectezi slabiciunile; cultiva, mai bine, atuurile.“ Dar se intrevad anumite jumatati de adevar si unele pericole ascunse, in spatele acestei filozofii seducatoare. 

Cartea de fata aduna intre paginile sale o serie de eseuri, scrise de cativa pionieri care au contribuit la conturarea managementului modern. Ei isi dezvaluie aici preocuparile si ofera sfaturi remarcabile pentru valorificarea atuurilor personale - fara a cadea in capcana retetelor exagerate, simpliste sau naive. 

Veti afla ca...

  • Cei mai multi manageri nu sunt inzestrati cu acele trasaturi de lider de care companiile lor au nevoie pentru a fi competitive. 
  • Stapanirea artei de a conduce alti oameni presupune sa inveti sa faci si ceea ce nu vine in mod natural. 
  • Focalizarea pe atuuri poate duce la stagnare, inhiband invatarea si dezvoltarea personala. 
  • Calitatile umane pot deveni, in mod ironic, slabiciuni, prin folosirea lor pana la uzura si prin excesul de incredere generat. 
  • Ignorarea slabiciunilor este o strategie fatala din perspectiva gestionarii carierelor si a talentelor. 
  • Roadele muncii unor manageri talentati, dar provocatori, inglobeaza o intrinseca latura intunecata. 

Fiind scrisa pentru manageri, consultanti in management, instructori de personal si specialisti in resurse umane, aceasta carte nu propune remedii rapide, solutii-minune sau cai rapide spre succes. In schimb, pune la dispozitie rationamente echilibrate, strategii fundamentate pe cercetari stiintifice, dar si tehnici testate - care, impreuna, ii pot ajuta pe manageri sa devina lideri autentici.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-588-130-3
Dimensiuni: 15 x 24 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri