Rikki – Tikki – Tavi și alte Povești

Mai multe poze

Rikki – Tikki – Tavi și alte Povești
85,00 MDL (19,90 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Probabil nu există copil care să nu fi citit minunatele aventuri ale lui Mowgli, băiatul indian crescut în desişul pădurii tropicale de o haită de lupi. Istoria acestui supravieţuitor în lumea fiarelor a devenit subiectul principal al uneia dintre cele mai traduse opere ale lui Redyard Kipling - Cartea junglei (l-ll).

În prezentul volum, micii cititori vor parcurge cu plăcere povestea Rikki-Tikki-Tavi, o istorie dramatică despre lupta victorioasă a unei manguste cu cei mai înfiorători şerpi -cobrele. Povestea, cu subiect aparte, face parte din renumita capodoperă. Cartea continuă cu Motanul care hoinărea de unul singur, o altă poveste în care Kipling îşi imaginează, la modul fantastic, fireşte, cum a domesticit omul câinele, calul şi, parţial, motanul.

Încheie volumul o altă proză, Puiul de elefant, o amuzantă istorie despre un elefănţel mult prea curios, băgăreţ şi foarte naiv, care scapă ca prin urechile acului de lăcomia crocodilului.

În finalul aventurii, puiul curajos se alege pentru sine şi pentru tot neamul elefanţilor cu o trompă suplă, „instrument" anatomic fără de care e imposibil să ne imaginăm aceste uriaşe animale.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Рикки-Тикки-Тави и другие сказки
Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 64
Editura: Arc
Apariția: 2013
ISBN: 978-9975-61-748-2
Dimensiuni: 22 x 29,5 cm
Greutatea: 0.6500

Pareri