Rezolvarea Dificultăților de Comunicare

Rezolvarea Dificultăților de Comunicare
154,00 MDL (38,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Sa gasesti atitudinea si cuvintele potrivite nu este intotdeauna usor. Ne confruntam zilnic cu situatii de comunicare in care ne este greu sa spunem sau sa facem anumite lucruri, complicindu-ne relatiile cu cei din jur.

Care sint aceste situatii si cum ne putem adapta comportamentul la fiecare imprejurare? Cum sa indraznim sa spunem „nu”, sa ne infruntam interlocutorul, sa formulam o solicitare, sa ne exprimam dezacordul sau sa ne manifestam emotiile? Cartea ne propune exemple, exercitii practice, teste de autoevaluare si fise sintetice cu ajutorul carora vom dobindi mai multa incredere in noi si stima de sine in raporturile cotidiene cu familia, prietenii sau in relatiile profesionale.

Cuprins: Principalele mecanisme si axe ale comunicarii • Identificarea situatiilor dificile si testarea unor solutii noi • Cum sa ne identificam rapid tipurile de comportament • Exercitii

Despre Autor

Fabrice Lacombe – specialist in domeniile comunicarii, managementului si dezvoltarii personale. Activitatea sa se articuleaza pe trei axe: formarea cadrelor in intreprinderi, training pentru persoane cu functii de conducere si oameni politici si consiliere pentru persoane particulare.

De acelasi autor: Et si on parlait a table? 99 jeux pour favoriser le dialogue parent/enfant (InterEditions, Paris, 2003).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Polirom
Apariția: 2005
ISBN: 973-681-971-X
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri