Revolta lui Atlas. Vol. 3. A este A

Revolta lui Atlas. Vol. 3. A este A
179,00 MDL (40,13 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

„Codul vostru declară că omul raţional trebuie să se sacrifice pentru cel iraţional, omul independent pentru paraziţi, omul onest pentru cel necinstit, omul drept pentru cel nedrept, omul productiv pentru haimanalele jefuitoare, omul integru pentru ticăloşii care fac compromisuri, omul cu stimă de sine pentru nevroticii care scâncesc.

Vă minunaţi de meschinăria sufletului în cei pe care îi vedeţi în jurul vostru? Omul care dobândeşte aceste virtuţi nu vă va accepta codul moral; omul care acceptă codul vostru moral nu va dobândi aceste virtuţi.” -- Ayn Rand

 

Recenzii

 

 
"Pentru prima dată în limba română, apare cea mai citită și importantă carte, după Biblie, din SUA: Atlas Shrugged de Ayn Rand.
 
Dacă stânga politică a lumii a luat citate din Marx, Lenin, Stalin, Mao și Che Guevara, atunci dreapta i-a răspuns cu citate dintr-un singur autor: Ayn Rand. Nu poți construi capitalism fără Ayn Rand. Actualul capitalism românesc (din ambele state) e o cometă socialistă cu astronautul Marx."
 
-- Gheorghe Erizanu, editor și autor
 
 
Bestseller Internațional
 
Romanul este un Bestseller Internațional, vândut în peste 445,000 exemplare doar în anul 2011 potrivit Insitutului Ayn Rand din SUA. Postul de televiziune Discovery plasează Revolta lui Atlas în ”Top 10 Cărți care au schimbat lumea”.
 
Cartea a ajuns pe locul 1 la cateogria ”Literatură și Ficțiune” de pe Amazon.com și în lista de bestselleruri New York Times.

 
Despre Autor
 

 
Ayn Rand (născută Alissa Zinovievna Rosenbaum 2 februarie 1905, Petersburg, Rusia, d. 6 martie 1982, New York), a fost o filozoafă și scriitoare americană, inițiatoarea curentului numit obiectivism și autoare a romanelor We the Living, Anthem, The Fountainhead și Atlas Shrugged.

În anii ce au urmat morții sale, interesul față de ideile lui Rand a crescut din ce in ce mai mult. Astăzi, filosofia ei a devenit tema principală a multor cărți, filme documentare, reviste și ziare, ducând la apariția unei mișcări ale diverselor organizații academice. De asemenea, în 2007, jocul video „BioShock”, al firmei Irrational Games, prezintă un oraș utopic subacvatic, bazat parțial pe ideile filozofice ale lui Rand, oraș construit de personajul Andrew Ryan, dealtfel o anagrama a numelui Ayn Rand. -- Wikipedia
 
 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 616
Editura: Cartier
Apariția: Decembrie 2015
ISBN: 978-9975-79-767-2
Dimensiuni: 13 x 19,5 cm
Greutatea: 0.6000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: