Revitalizarea Corporaţiei

Mai multe poze

Revitalizarea Corporaţiei

Preț de Listă: 299,00 MDL (70,00 RON)

Preț: 100,00 MDL (23,41 RON)

Economisești: 199,00 MDL (46,59 RON) (66%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Revitalizarea corporatiei aduce in prim-plan necesitatea si rolul schimbarii. Inteleasa de cele mai multe ori ca o piedica ce trebuie depasita, schimbarea este de fapt un proces, iar Ridderstrale si Wilcox arata cum poate fi produsa si gestionata, scopul fiind ca afacerea sa tina pasul cu ce se intampla in lumea reala.

Schimbarea, spun cei doi autori, nu poate fi evitata, pentru ca in realitate ea este singura optiune. Pentru ca schimbarea sa fie in bine si sa reziste probei timpului, compania trebuie sa fie revitalizata. Un suflu nou nu vine ca urmare a restructurarilor sau reorganizarilor nesfarsite, pentru ca toate astea inseamna de fapt reducere. Ridderstrale si Wilcox propun modelul de leadership al schimbarii 3I: imagine de ansamblu, implicare si implementare.

Strategia îi aduce laolalta oameni si proiecte care schimba fata unei organizatii, leadershipul fiind nu doar arta navigarii in apele tulburi ale surprizelor, ci si arta de a fi surpriza.

Unele carti de afaceri raspund la intrebarea: de ce? Altele iti spun cum. Intr-un mod unic si plin de forta, Revitalizarea corporatiei explica de ce trebuie sa adoptati schimbarea si cum sa o faceti.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 328
Editura: Publica
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-1931-45-6
Dimensiuni: 14 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri