Felicia Nr. 5 (iunie-iulie 2012) [Revistă Digitală]

Felicia Nr. 5 (iunie-iulie 2012) [Revistă Digitală]
0,00 MDL (0,00 RON)
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

Cu ocazia aniversării de 15 ani, reţeaua de farmacii „Felicia” a pregătit o ediţie specială a revistei „Felicia”. De la istoria creării brandului, deschiderea primei farmacii de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 128 la implementarea know-how-urilor pe piaţa farmaceutică din Moldova şi echipa profesionistă de manageri - toate acestea se regăsesc în proaspătul număr al revistei.

Fondatorul primei reţele de farmacii din Moldova, omul de afaceri Dorian Berdos a povestit despre începuturile afacerii sale, la interviu alăturându-se soţia Lucia şi fiul Cristian. În premieră, Felicia Berdos, fiica mai mare a soţilor Berdos, cea în numele căreia au fost numite farmaciile, a acordat primul său interviu, tot ea fiind protagonista copertei aniversare. „La 9 ani, am lucrat câteva zile la farmacia „Felicia”, mărturiseşte Felicia.  
 
În revistă au fost abordate subiectele „arzătoare” ale sezonului estival, precum îngrijirea părului vara, sfaturi utile în caz de insolaţie, ce trebuie să conţină o trusă de medicamente în perioada de vacanţă, ce fel de ochelari de sport să alegeţi. De asemenea, veţi găsi informaţii utile despre afecţiunile glandei tiroide, cauzele alergiilor alimentare şi despre bolile cauzate de virusul papiloma uman. Ideile de cadouri pentru botez şi prezentarea brandului „Primii Paşi”, unul dintre cele mai democrate şi populare branduri cu produse pentru copii, cu siguranţă vor intriga proaspetele mămici.
 
Lectură plăcută şi La mulţi ani, reţeaua de farmacii „Felicia”!

Detaliile Produsului

Formatul Revistei: Digital
Limba: Română
Dimensiunea Fișierului: 10 MB
Pagini: 27
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone

Pareri