Felicia Nr. 2 (decembrie-ianuarie 2012) [Revistă Digitală]

Felicia Nr. 2 (decembrie-ianuarie 2012) [Revistă Digitală]
0,00 MDL (0,00 RON)
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

Am pregătit multe noutăţi frumoase, sfaturi utile pentru sănătatea dvs. şi cadouri în ajun de sărbători. Deşi e o perioadă încărcată a anului, este, se pare, şi cea mai frumoasă de peste an.

E şi timpul unor bilanţuri. Ne bucurăm că în 2011 a crescut considerabil familia „Felicia”, căci avem 300 de angajaţi noi, că au sporit vânzările, lucru ce arată tendinţa pozitivă a creşterii nivelului de conştiinţă a oamenilor în privinţa unui mod sănătos de viaţă, am încheiat contracte de exclusivitate cu companii farmaceutice şi de cosmetice internaţional şi am deschis un centru modern şi stilat în domeniul opticii – „Felicia Optic Center”.

Toate acestea au fost realizate graţie unei echipe de profesionişti şi managerilor de top ai companiei. Vrem să rămânem în continuare consecvenţi promisiunii noastre de brand - „Felicia” este farmacia unde te simţi bine, este important numărul celor care ne trec pragul, dar şi mai important pentru noi este numărul persoanelor care ies mulţumite din farmacii şi revin cu plăcere pe viitor.
Vă dorim sărbători frumoase alături de cei dragi, un an nou bogat sufeteşte şi cu multă sănătate!

Detaliile Produsului

Formatul Revistei: Digital
Limba: Română
Dimensiunea Fișierului: 10 MB
Pagini: 52
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone

Pareri