Felicia Nr. 9, Iulie-August 2013 [Revistă Digitală]

Felicia Nr. 9, Iulie-August 2013 [Revistă Digitală]
0,00 MDL (0,00 RON)
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

Văd tot mai multă lume pe străzile şi în parcurile Chişinăului plimbându-se sau făcând jogging. Valea Morilor s-a transformat într-un adevărat tracking pentru ciclişti, iar în dimineţile încă în ceaţă poţi vedea aici lume de diferite vârste „comunicând” în limbajul sportului şi a exerciţiilor fizice.

Nu avem decât să ne bucurăm de aceste mici schimbări în viaţa societăţii noastre care sperăm să se extindă cât mai repede şi la nivel de ţară. Nu vreau să citez aici celebrul citat sovietic că sportul este viaţă, dar acesta cu siguranţă adaugă ani, tinereţe, forţe, optimism şi bună dispoziţie. Lucru confirmat şi de coperta noastră, interpreta Tatiana Cerga, care a dezvăluit mai multe momente frumoase din viaţa ei personală.
 
Nu în zadar vorbim în acest număr de primele lecţii de înot ale copiilor, un sport ce poate fi practicat anul împrejur. Cardiacii şi nu numai vor găsi în următoarele pagini informaţii utile despre cum să se protejeze de razele nocive şi căldura de multe ori traumatizantă de afară. Am pregătit o serie de articole pentru doamne şi domnişoare despre frumuseţe şi sănătate, iar topul sucurilor proaspete de vară trebuie inclus în meniul fiecăruia dintre noi. Mămicile vor găsi şi ele articole interesante, iar părinţii copiilor care trebuie să meargă la grădiniţă le propunem să se documenteze din articolul despre procedurile de înscriere la grădiniţă – un moment important atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.
 
La „desert” am pregătit sfaturi sănătoase de la Florin Tăbârţă, fotograful cu care ne face plăcere să colaborăm la revista noastră şi o selecţie de poze frumoase cu Pasha Parfeni şi Aliona Moon, care au încercat zeci de perechi de ochelari de la „Felicia Optic Center”.
 
Vă dorim o vară plină de emoţii pozitive!

-- Dorian Berdos, proprietarul reţelei de farmacii „Felicia”

Detaliile Produsului

Formatul Revistei: Digital
Limba: Română
Dimensiunea Fișierului: 7 MB
Pagini: 31
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone

Pareri