Pay&Save, Nr.1, Iunie 2013 [Revistă Digitală]

Pay&Save, Nr.1, Iunie 2013 [Revistă Digitală]
0,00 MDL (0,00 RON)
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

"Revista „Pay&Save“ este concepută special pentru membrii comunităţii „Pay&Save“, precum şi pentru clienţii partenerilor proiectului. Revista „Pay&Save“ vine ca o platformă de promovare pentru companiile din Republica Moldova care oferă reducere pentru clienții săi, odată ce aceștia achită cu cardurile de la Moldova Agroindbank. Companiile își pot promova exclusiv produsele sale persoanelor cointeresate direct în ale achiziționa.

În revistă se explică detaliat cum funcționează sistemul "Pay&Save" în Moldova. Membrii comunității, cei 250.000 de posesori de carduri Moldova Agroindbank precum şi companiile partenere, pot găsi informația despre toate reducerile active în comunitate și ofertele existente. Revista ajunge în mâinile proprietarilor, angajaților companiilor membre precum și în mâinile posesorilor de carduri Moldova Agroindbank.

În prima ediție vă oferim detaliat informații despre proiectul "Pay&Save", urmate de interviurile fondatorului companiei ”International Loyal Group”, Boris Foca şi a şefului Departamentului Carduri al BC ”Moldova Agroindbank” SA, Cristina Doroş.  Vă informăm în rubrica Carduri despre informaţiile ce ţin de istoria cardului, sfaturi utile şi până la ”Cum să-ți faci card”.  La fel de atrăgători sunt partenerii noştri comerciali, pe care îi găsiți în paginile revistei, în lista cu descrierea şi discount-ul. Tot aici vă ţinem la curent şi cu Acțiunile Asociației de Caritate ”Un pas împreună”. Nu vă privăm nici de articolele din rubricile "Afaceri", "Banii tăi" și "LifeStyle"."

Detaliile Produsului

Formatul Revistei: Digital
Limba: Română
Dimensiunea Fișierului: 53 MB
Pagini: 48
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: