Felicia Nr. 7 (decembrie 2012) [Revistă Digitală]

Felicia Nr. 7 (decembrie 2012) [Revistă Digitală]
0,00 MDL (0,00 RON)
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

Vă invităm să descoperiţi noul număr al revistei "Felicia" - plin de surprize şi articole de sănătate specifice sezonului rece. Alături de care v-am pregătit o frumoasă sesiune foto cu familia Manciu şi gemenii minunaţi. Mai multe - descărcînd revista în format electronic.
În ajunul sărbătorilor de iarnă gândurile mă poartă spre anii copilăriei mele, în satul Ciocâlteni, unde eram copil ca toţi copiii şi aşteptam cu mare nerăbdare să vină Anul Nou şi Sfântul Vasile ca să ne pornim cu ceata la urat. Eram fecior de profesori şi învăţam cele mai frumoase şi lungi urături şi colinde, aşa încât vecinii noştri, preşedintele de colhoz şi medicul satului, erau nevoiţi să răsplătească din plin stăruinţa mea.

Visam în fiecare an ca din banii câştigaţi să-mi mai îndeplinesc un vis. Eram pasionat de hockey şi din primii bani ai mei mi-am cumpărat cea mai frumoasă crosă de la „sport tovarî” din Orhei. Aşa am înlocuit haragul cu o crosă aproape profesionistă. Îmi plăcea şi patinajul artistic şi mă dădeam pe iazul îngheţat cu patine veritabile, cum numai la televizor văzusem. Iar cea mai frumoasă amintire este legată de schi. Într-an an, îmi aduc aminte că mi-am cumpărat singura pereche de schi adusă de vreo doi ani la magazinul din sat şi cred că am fost primul băiat din Ciocâlteni care a avut o pereche de schi adevărată. Ţin minte şi acum fiecare deluşor pe care-l urcam cu gândul la plăcerea care avea să urmeze la coborâre. Câte gânduri luminoase putem găsi în copilăria fiecăruia dintre noi!

Vă doresc şi în acest an multă sănătate, realizări frumoase, mai mult timp liber petrecut în familie şi cu cei dragi şi multe gânduri luminoase! Să nu renunţaţi la visele Dvs.! La mulţi ani!

Dorian Berdos,
fondator şi director general al reţelei de farmacii "Felicia"

Detaliile Produsului

Formatul Revistei: Digital
Limba: Română
Dimensiunea Fișierului: 12 MB
Pagini: 31
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone

Pareri