Felicia Nr. 6 (august-septembrie 2012) [Revistă Digitală]

Felicia Nr. 6 (august-septembrie 2012) [Revistă Digitală]
0,00 MDL (0,00 RON)
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

În anotimpul culorilor vii, a peisajelor fabuloase moldoveneşti pe care le putem admira la doar câţiva kilometri de Chişinău, a anului şcolar, a planurilor noi ţintite spre sfârşitul anului, a sentimentelor romantice, e bine să ne bucurăm de tot ce ni se întâmplă nou în această toamnă.

Să ne bucurăm de dimineţile însorite, de cafeaua savurată pe terasele oraşului, de plimbările în parcurile ruginii, de strugurii dulci, perele zemoase, de copiii noştri care au mers la grădiniţe, şcoli şi universităţi. De veştile pozitive din viaţa celor apropiaţi.

De aceea, în numărul din septembrie am hotărât să împărtăşim cu toţi cititorii noutăţile noastre corporative, lansarea noului site www.felicia.md, care este mai atractiv şi mai bogat în informaţii, deschiderea farmaciilor noi în capitală, la Ungheni şi Călăraşi, extinderea bancomatelor din cadrul reţelei, desfăşurarea promoţiei „Te asigurăm cu ochelari pe 15 ani înainte” şi aducerea la Chişinău a brandurilor noi – „Clinique”, „BlanX”, „Biorepair”.

Am pregătit în mod tradiţional multe sfaturi utile pentru sănătatea şi frumuseţea dumneavoastră, iar medicii de profil au abordat teme majore, precum hipotiroidia, migrenele, intoxicaţiile alimentare, miopia. Invităm mămicile să citească despre gamele de îngrijire a pielii celor mici şi ce jucării pentru baia copiilor le recomandăm. Marian Marian ne deschide parantezele emisiunii „Acasă devreme” de la Jurnal TV, care din această toamnă va fi dedicată în exclusivitate tematicii de sănătate.

Lectură plăcută şi utilă!

Detaliile Produsului

Formatul Revistei: Digital
Limba: Română
Dimensiunea Fișierului: 8 MB
Pagini: 27
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone

Pareri