Felicia Nr. 4 (aprilie-mai 2012) [Revistă Digitală]

Felicia Nr. 4 (aprilie-mai 2012) [Revistă Digitală]
0,00 MDL (0,00 RON)
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

În acest număr proaspăt de primăvară al revistei „Felicia” nu avem cum să nu vorbim despre plimbările la aer liber şi multă mişcare, aportul de vitamine, despre protecţia solară, căci se pare că soarele devine tot mai nemilos şi generos în acelaşi timp cu noi, alintându-ne cu timp frumos după o iarnă nu tocmai prietenoasă. Tot în acest număr cititorii vor găsi răspunsurile la întrebările adresate specialiştilor noştri şi informaţii despre efectele terapeutice ale cireşelor.

În sezonul florilor şi a pufului de plop, alergiile sunt la ordinea zilei. Vedeţi care sunt cei 7 paşi importanţi care vă vor ajuta să treceţi mai uşor de această perioadă. Mămicile vor găsi cu siguranţă subiecte „arzătoare”, cum ar fi plimbările cu cei mici, lista produselor nealergene şi prima vizită la medicul oftalmolog al copilului.

Sperăm că cele 10 argumente pentru a purta ochelari de soare vă vor convinge să vă protejaţi ochii de razele UV, iar toţi cei care practică sportul şi mai ales în aer liber – să se gândească la propria siguranţa vizuală, purtând ochelari speciali de protecţie. Care sunt secretele unui mod sănătos de viaţă a familiei Nonei Marian şi a lui Iurie Ciocan – afaţi din interviul lor.

Detaliile Produsului

Formatul Revistei: Digital
Limba: Română
Dimensiunea Fișierului: 10 MB
Pagini: 27
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone

Pareri