Felicia Nr. 3 (februarie-martie 2012) [Revistă Digitală]

Felicia Nr. 3 (februarie-martie 2012) [Revistă Digitală]
0,00 MDL (0,00 RON)
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

Prima lună de primăvară ne aduce în fecare an bucuria unui nou început şi a naturii trezite la viaţă. În luna Mărţişorului celebrăm Femeia, dragostea, frumosul. Cred că 8 Martie este încă un motiv în plus ca bărbaţii să le spună mamelor, soţiilor, surorilor, ficelor, nepoatelor cât de mult le iubesc şi le apreciază.

Personal, admir foarte mult femeia de astăzi, care este foarte activă, implicată în multe proiecte şi activităţi, care ştie (e un miracol!) să îmbine grijile casei, familiei cu responsabilităţile de la serviciu, să-şi schimbe dintr-o mişcare pantofi cu toc înalt pe o pereche comodă şi să meargă la cumpărături, şi să arate bine în orice circumstanţe.

Marea majoritate a colectivului reţelei de farmacii „Felicia” o reprezintă doamnele. Responsabilitatea şi implicarea lor în munca de zi cu zi ne fac pe noi, bărbaţii, mai răspunzători şi mai atenţi la detalii. E o adevărată provocare să ţii pasul cu energia lor.

Cu ocazia sosirii primăverii, a Mărţişorului şi a frumoasei zile de 8 Martie, vreau să le doresc tuturor doamnelor din colectivul „Felicia” şi tuturor cititoarelor şi clientelor noastre dragoste, sănătate, împliniri personale şi un drum de primăvară plin de optimism.

Detaliile Produsului

Formatul Revistei: Digital
Limba: Română
Dimensiunea Fișierului: 10 MB
Pagini: 27
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone

Pareri