Felicia Nr. 1 (noiembrie 2011) [Revistă Digitală]

Felicia Nr. 1 (noiembrie 2011) [Revistă Digitală]
0,00 MDL (0,00 RON)
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere

Dacă am face un sondaj de opinie, probabil fiecare dintre noi ar pune sănătatea pe primul loc pe scara valorilor, urmată apoi de familie, serviciu, bani, carieră. E un bun care nu poate fi evaluat. În acelaşi timp, sănătatea nu e totul, dar fără sănătate totul este nimic.

Pentru a fi mai aproape de clienţii farmaciilor „Felicia” și de a le oferi informaţii de sănătate utile și din prima sursă, am lansat un nou proiect – revista „Felicia”, prima de acest gen din Moldova. Ne dorim să comunicăm la direct cu Dumneavoastră, clienţii noștri, și să vă împărtășim noutăţile din domeniul farmaceutic, să vă anunţăm despre cele mai interesante oferte ale Companiei „Felicia” și să abordăm teme actuale de sănătate.

Împreună cu farmaciștii noștri și cu specialiști notorii din domeniu vom încerca să venim cu sfaturi pentru sănătatea dvs. Sperăm ca fiecare membru al familiei Dumneavoastră să găsească răspunsuri la întrebările ce-l frământă, iar revista „Felicia” să devină un adevărat ghid de sănătate în casa dvs.

Detaliile Produsului

Formatul Revistei: Digital
Limba: Română
Dimensiunea Fișierului: 7 MB
Pagini: 52
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone

Pareri