Revelația. Vol. 2 din seria Crossfire 18+

Revelația. Vol. 2 din seria Crossfire 18+
182,00 MDL (36,58 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dorinta... Pasiune... Revelatie
O iubire care sfideaza conventionalul.

Gideon Cross. Bărbatul visurilor mele – frumos și perfect pe dinafară, rănit și torturat pe dinăuntru. O flacără strălucitoare și arzătoare care îmi pârjolește trupul cu cele mai întunecate plăceri. Nu pot să stau departe de el. Nu vreau s-o fac. El este obsesia mea... dorința mea... este al meu.

Suntem două ființe cu un trecut violent, care îndrăznesc să spere la un viitor împreună. între noi, totul este prea dificil, prea dureros... cu excepția clipelor când este pur și simplu perfect – acele momente când foamea fizică și dragostea disperată ne aruncă în cea mai frumoasă nebunie.

Suntem legați de o pasiune care ne poartă dincolo de limite, spre cea mai dulce și periculoasă obsesie...
 
Seria CROSSFIRE a fost publicată până în prezent în 40 de țări, devenind unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume. 12 milioane de exemplare vândute la nivel mondial!

 

 

 

Recenzii


 

"Povestea Evei și a lui Gideon este una atât întunecată cât și plină de pasiune. Aici nu găsiți o poveste despre doi oameni care se iubesc reciproc și comunică unul cu altul. Aceasta este o poveste a doi oameni care se iubesc reciproc nebunește, îndură schimbări emoționale sălbatice, dar stările lor mintale le aduc probleme. Însă nevoia și dorința lor unul pentru celălalt este tangibilă."-- Alina Calistru, calistru.wordpress.com

Foarte mult mi-au plăcut în acest volum personajele secundare. Majoritatea sunt atât de frumos creionate încât este imposibil să nu le îndrăgești, în ciuda faptului că Sylvia Day le construiește portrete surprinzător de credibile, accentuându-le deci deopotrivă atât calitățile, cât și slăbiciunile. Am fost mai încântată de personajele secundare decât de protagoniști, mai ales că aceștia din urmă au de-a lungul cărții atitudini mixte, contrastante, haotice. Într-un moment îți devin simpatice, pentru ca apoi să revină la un comportament greu de înțeles.

Știu că personalitățile ambilor protagoniști au fost influențate enorm de traumele din copilărie și înțeleg faptul că tot ceea ce fac este umbrit de ceea ce au trăit atunci, însă pur și simplu nu am fost cucerită nici de Eva și nici de Gideon. În schimb, am avut zâmbetul pe buze de fiecare dată când am parcurs câte un fragment în care apăreau și Clay, membrii familiei Evei sau alte personaje secundare.

În cazul în care ați citit primul volum și sunteți nehotărâți dacă să continuați seria sau nu, vă sfătuiesc să luați cu încredere al doilea roman de pe raft. Iubitorii de romance vor avea parte din plin de momente romantice și scene erotice în prima jumătate a cărții, iar cei care așteaptă mai mult suspans vor fi plăcut impresionați de partea a doua a volumului.

Plusuri: Intrigă surprinzătoare, răsturnări de situație neașteptate și o serie de personaje foarte frumos construite.  

Minusuri: Comportamentul în continuare bulversant al protagoniștilor.   

Recomandari: Cititorilor care au îndrăgit primul volum din seria Crossfire.   

-- Roxana Turcitu, Bookblog.ro

 

Citate din Carte


 

- "Uram toate femeile care-i cunoscuseră atingerea… pasiunea… trupul uluitor."

- "…când devii posesivă, îmi place. Vreau să te lupți pentru mine. Vreau să-ți pese enorm de mine. Vreau să fii nebună după mine. Numai că posesivitatea e un adevărat iad, dacă este lipsită de încredere. Dacă n-ai încredere în mine, n-am făcut nimic."

- "-Ce-au toți bogătașii cu controlul? -Păi se îmbogățesc pentru că dețin controlul."

- "…făcand dragoste, el îmi arăta ce simte pentru mine. Putea spune cu trupul ceea ce nu reușea prin cuvinte.

- "Puteam să-i spun de nenumărate ori că-l iubesc și știu că-l impresionam când o făceam, însă, ca să creadă cu adevărat, el avea nevoie de supunerea totală a trupului meu."

- "-Ce m-aș face fără tine? - N-o să afli niciodată."

 

Despre Autor


 

Sylvia Day, autoarea a peste 20 romane, care a ajuns rapid pe locul 1 in topurile New York Times. Cartile ei au primit numeroase premii: Romantic Times Reviewers' Choice Award, National Readers' Choice Award,  EPPIE Award si Readers' Crown Award. Pana in prezent, Seria Crossfire a fost publicata in 39 de tari si a devenit unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume, peste 6 milioane de exemplare vandute in primele 8 luni de la publicare.

Crossfire este in topul de bestselleruri ale The New York Times, The Street Journal, Publishers Weekly, USA Today, The Evening Standard, Time, People, Entertainment Weekly. Mai mult, se alfa in Top 5 Bestseller in 18 tari, in Top 10 Romances ale anului 2012 pe  site-ul Amazon si in Top 10 al vanzarilor de carte pentru adulti in anul 2012 in Nielsen Top.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 416
Editura: Litera
Apariția: August 2013
ISBN: 978-606-686-148-9
Dimensiuni: 12 x 19 cm
Greutatea: 0.4200

Pareri